| Utilizarea site-ului www.istoriaperazatoare.ro și conținutului său se supune următoarelor Termene & Condiții:



Informațiile prezentate prin intermediul platformei www.istoriaperazatoare.ro nu pot fi utilizate în scopuri comerciale, ci doar în scopuri personale și de informare. Este interzisă utilizatorilor site-ului www.istoriaperazatoare.ro orice formă de reproducere, distribuire, adaptare, precum şi orice altă transformare a conținutului acestuia, fără acordul scris al deținătorilor site-ului. Utilizatorii site-ului www.istoriaperazatoare.ro au dreptul de a distribui conținutul www.istoriaperazatoare.ro indiferent de suport, fără să indice în mod clar sursa, numele autorului și link-ul la conținutul de pe site-ul www.istoriaperazatoare.ro. Utilizatorii site-ului www.istoriaperazatoare.ro nu au dreptul de a desfășura nicio activitate de colectare a datelor (indiferent de natura acestora și de modul de colectare) prin intermediul www.istoriaperazatoare.ro. Site-ul www.istoriaperazatoare nu poate fi făcut răspunzător pentru actualitatea, exactitatea și pertinența continutului altor site-uri care pot fi accesate prin intermediul site-ului nostru.

Prelucrarea datelor cu caracter personal



Prelucrăm datele dvs. cu caracter personal exclusiv în cadrul dispoziţiilor legale cu privire la protecţia datelor cu caracter personal. Acestea sunt dispoziţiile Legii nr. 677/2001 și Regulamentul UE 679/2016 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date precum şi dispoziţiile Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice. Scopul prelucrării datelor îl reprezintă: Comunicare prin e-mail, Facebook sau Instagram. Putem folosi aceste informații pe care ni le-ați oferit pentru a vă trimite comunicări prin mesaje pe căsuța poștală electronică, mesageria de Facebook sau Instagram. Temeiul juridic al prelucrării este consimțământul dumneavoastră. Analiză statistică. Avem interesul legitim de a înțelege cum funcționează site-ul nostru, cum este citit și care ne este publicul. Pentru aceasta, agregăm datele din mai multe surse. Putem să folosim aceste date pentru a îmbunătăți anumite funcționalități, pentru a modifica secțiunile sau pentru a vă oferi cele mai relevante informații, în cea mai bună formă grafică posibilă. În cazurile în care vom prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal doar cu consimțământul dumneavoastră, vă vom solicita separat consimțământul, în mod transparent, atunci când furnizați datele dumneavoastră cu caracter personal. Ulterior, veți putea să vă retrageți consimțământul în orice moment prin intermediul unui e-mail, mesaj pe Facebook sau Instagram. Cu toate acestea, retragerea consimțământului nu va afecta legalitatea niciunei prelucrări care a avut loc înainte de retragerea acestuia. Stocarea şi prelucrarea de date care nu au caracter personal (anonime) în scopuri interne legate de sistem şi în scopuri statistice: În cazul accesării paginii noastre de internet browser-ul dvs. de internet transmite automat date (de ex. data şi ora accesării, adresa URL a paginii de internet care face trimiterea, fişierul accesat, cantitatea datelor transmise, tipul şi versiunea browser-ului, sistemul de operare, ) către serverul nostru, pe baza unor setări tehnice. Aceste date sunt colectate şi utilizate exclusiv în scop statistic şi în scop de analiză, de ex. pentru îmbunătăţirea experientei dvs, pe site. Anumite date de trafic (cum sunt adresele IP sau alte tipuri de identificatori ai dispozitivelor cu care ne accesați site-ul) pot fi în anumite circumstanțe date cu caracter personal și în consecință le vom trata ca atare.

Perioada de păstrare a datelor personale În cazul în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal în temeiul consimțământului dumneavoastră, aceste date cu caracter personal vor fi prelucrate numai pentru perioada prevăzută prin consimțământul dumneavoastră, cu excepția cazului în care vă retrageți sau limitați consimțământul înainte de expirarea acestei perioade. În astfel de cazuri, vom înceta prelucrarea datelor cu caracter personal respective în scopurile relevante, sub rezerva oricărei obligații legale de a prelucra aceste date cu caracter personal și/sau a nevoii noastre de a prelucra aceste date cu caracter personal în scopul exercitării drepturilor noastre legitime (inclusiv a drepturilor legitime ale altor persoane). Securitatea datelor Pagina noastră de internet este protejată prin măsuri tehnice împotriva accesului, modificării sau difuzării datelor dvs. de către persoane neautorizate, precum şi împotriva pierderii sau distrugerii acestor date. Este necesar să trataţi în permanenţă cu confidenţialitate datele Dvs. de acces şi să închideţi fereastra de browser când terminaţi vizitarea paginii noastre de internet. Pentru transferul de date cu caracter personal utilizăm proceduri tehnice de criptare. Puteţi identifica transmiterea de date criptate (https) prin afişarea unui simbol de închidere, de ex. afişarea unui simbol de cheie sau lacăt în bara de statut a browser-ului dvs. Drepturi de proprietate intelectuală Preluarea fără cost a materialelor (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.istoriaperazatoare.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai printr-un acord scris (mesaj text, e-mail, mesaj Facebook/Instagram) către pagina noastră. Platforma noastră își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului fără nicio informare prealabilă a utilizatorilor. Platforma noastră nu este răspunzătoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din/ în legătură cu utilizarea acestui site sau a conținutului său de către utilizatori. Platforma noastră nu își asumă nicio responsabilitate și nu va fi răspunzătoare pentru eventuale daune produse terminalelor internet ale vizitatorilor site-ului (de exemplu: ca urmare a introducerii unor viruși) ca urmare a: • accesării, utilizării sau descărcării oricăror materiale (text, imagini video sau audio) de pe acesta. • accesului neautorizat sau utilizării necorespunzatoare a serverelor noastre web securizate • întreruperilor sau încetărilor transmisiilor către și de la www.istoriaperazatoare.ro oricăror erori, viruși de calculator, scripturi Trojan sau alte software-uri care pot fi transmise prin intermediul www.istoriaperazatoare.ro de către o terță parte și/ sau orice erori sau omisiuni în conținutul site-ului. Platforma noastră are dreptul să nu publice/ să șteargă orice comentarii cu conținut licențios sau care afectează imaginea www.istoriaperazatoare.ro.

Contact

Scrie-ne la  info@istoriaperazatoare.ro


© All rights reserved   Istoria Pe Razatoare 2021